Mikuláš 2018 aneb My se čerta nebojíme!

Již celý týden byly děti v očekávání, zda i nás přijde navštívit Mikuláš s andělem a třeba i nějaký ten čert. Dnes se přeci jen dočkaly a ani na naši MŠ Mikuláš nezapomněl a přišel se podívat na všechny šikovné děti!

Nakonec zazvonil zvoneček v každé z našich tříd a ve dveřích se objevil Mikuláš i s hodnými anděly, ale také s neposednými čerty. I když všechny děti slibovaly, jak byly celý rok hodné, s příchodem houfu čertů a řinčením řetězů přeci jen spousta z nich sbírala odvahu.

Na vše naštěstí dohlíželi naši strážní andělé, všechny děti Mikuláši zazpívaly písničku, pověděly básničku a slíbily, že budou hodné a budou se hezky chovat ke kamarádům a dělat rodičům radost.

A protože je Mikuláš hodný a spravedlivý, nakonec našel pro všechny děti nějakou sladkou i zdravou nadílku. Čerti od nás tedy odešli opět s prázdnými pytli, ale pro každý případ nám na sebe přeci jen nechali adresu a telefonní číslo. Mikuláš dětem slíbil, že se za rok určitě zase vrátí a přijde se na děti podívat, zda jsou stále tak šikovné a dodržely svůj slib, že se polepší.

Tímto zároveň děkujeme naší základní škole, všem čertům, Mikuláši i andělům, které pro nás ztvárnili žáci naší ZŠ.

Prohlédněte si fotografie.